måndag 7 februari 2011

Sommarlängtan i vinter/vår stormarna

Nu längtar jag faktiskt efter sol och värme.. Är TRÖTT på det här svenska pissvädret.
Kom till jobbet och var helt genomdränkt, tur att jag har en bra skidjacka så den klarar att stå emot allt vatten, men benen och fötterna var det ju lite sämre med, suck.. men men, vad ska man göra? =)

Så nu sitter jag och värmer mig med en kopp kaffe och hoppas att strumporna ska torka nån gång ikväll. Borde verkligen packa ner ett ombyte i en plastpåse när det är sånt här väder!

Kissarna var helt galna nu när jag skulle till jobbet idag, det var INTE poppis, hihi.
Dom har någon konstig separationsångest så fort jag ska jobba, så stackars johan får ta smällen när dom går runt hemma och ylar efter mig, dumma katter. ;)
Har iaf kommit till insikten att vi absolut INTE ska ha barn, dom här två nötterna ställer till med 20ggr mer än vad en unge kan och vi har insett att det får dröja "några" år innan vi ens kommer på tanken att kanske fundera på barn, haha!

Såg det sista av min "solbränna" idag när jag stog framför spegeln och jäklar vad ledsen jag blev när jag kom på hur längesen det var jag sprang runt på en strand i bikini.. SOOOL, ge mig sol!!!
I år ska jag baske mig ladda upp med solljus och bad så nästa vinter kanske blir lite lättare, det återstår ju iofs att se om vi får nån solsommar.. men jag hoppas på det.
Men fram tills dess så tror jag att jag ska ta kissarnas råd och härmas lite..

Inga kommentarer: